جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۰
دولت باید مسیر پیشرفت علمی را با تسهیل نقش‌آفرینی نخبگان هموار کند/ ضرورت برخورداری از توان علمی نخبگان برای تثبیت جایگاه جهانی جمهوری اسلامی

حوزه / آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت نخبگان، دانشمندان و نیروهای خلاق در حل مسائل کشور گفت: دولت باید زمینه حضور و نقش‌آفرینی این افراد را فراهم کند تا جمهوری اسلامی ایران در مسیر تولید دانش و دستیابی به قله‌های پیشرفت به جایگاهی برسد که دیگر کشورها برای بهره‌گیری از توان علمی نخبگان ایرانی به ایران مراجعه کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گرگان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی امام جمعه گرگان ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه گرگان، با اشاره به نقش دانش و توان علمی در پیشرفت کشور اظهار کرد: اگر برای حل مسائل و دستیابی به دانش مورد نیاز کشور همواره چشم امید به دیگران داشته باشیم، نمی‌توان انتظار داشت به پیشرفت واقعی دست پیدا کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان افزود: باید شرایطی فراهم شود تا نخبگان، دانشمندان و افراد هوشمند و خلاق وارد میدان شوند و ظرفیت علمی کشور برای حل مشکلات و پاسخگویی به نیازهای جامعه به کار گرفته شود.

وی با تأکید بر اهمیت تقویت تولید دانش ادامه داد: هدف باید آن باشد که کشور به مرحله‌ای برسد که دیگران برای استفاده از دانش و توانمندی نخبگان ایرانی به سراغ جمهوری اسلامی ایران بیایند و این جایگاه می‌تواند نشانه‌ای از حرکت کشور به سمت قله‌های پیشرفت باشد.

آیت‌الله نورمفیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز تبعید امام خمینی(ره) از عراق به پاریس، اظهار کرد: دشمنان تصور می‌کردند با دور کردن امام از عراق، ارتباط ایشان با مردم و روند نهضت دشوار خواهد شد، اما حضور امام خمینی(ره) در پاریس فرصتی برای تبیین گسترده‌تر اهداف انقلاب اسلامی در سطح جهان فراهم کرد.

امام جمعه گرگان با اشاره به شرایط کشور پیش از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی در شرایطی به پیروزی رسید که کشور از استقلال واقعی برخوردار نبود و بخش قابل توجهی از امور آن تحت تأثیر بیگانگان قرار داشت؛ از این رو، استقلال را باید یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی دانست.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان در ادامه با تأکید بر ضرورت تقویت تولید داخلی، به ظرفیت‌های بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: در حوزه کشاورزی، صرف تولید محصول کافی نیست، بلکه باید زنجیره تولید تا مصرف، فرآوری و ایجاد ارزش افزوده نیز تکمیل شود.

وی همچنین بر ضرورت توجه بیشتر به روستاها تأکید کرد و افزود: روستاییان باید با نگاه روز و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و روش‌های جدید در مسیر تولید حرکت کنند.

آیت‌الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: در کنار تلاش مردم، دولت و نظام نیز باید با وضع قوانین مناسب و ایجاد حمایت‌های لازم، زمینه جلوگیری از مهاجرت روستاییان را فراهم کرده و شرایط برای شکل‌گیری مهاجرت معکوس به روستاها را فراهم کنند.

امام جمعه گرگان با اشاره به روز جهانی کودک و وضعیت کودکان فلسطینی، نسبت به جنایات صورت‌گرفته علیه کودکان در غزه انتقاد کرد و گفت: نمی‌توان از حقوق بشر سخن گفت، اما در برابر کشتار کودکان فلسطینی سکوت کرد.

وی با اشاره به سیره پیامبر اکرم(ص) در برخورد با کودکان افزود: در آموزه‌های اسلامی تنها بر محبت به کودکان تأکید نشده، بلکه شخصیت‌دادن به آنان نیز مورد توجه قرار گرفته است.

آیت‌الله نورمفیدی تصریح کرد: فرزندان باید از دوران کودکی به گونه‌ای تربیت شوند که از شخصیت، عزت‌نفس و روحیه مسئولیت‌پذیری برخوردار باشند.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان در پایان با تأکید بر اینکه پیشرفت و حل مسائل کشور نیازمند همراهی همه بخش‌هاست، خاطرنشان کرد: تحقق اهداف کشور تنها بر عهده دولت یا مجلس نیست، بلکه مردم نیز باید در این مسیر مشارکت داشته باشند تا حرکت کشور در عرصه‌های مختلف به نتیجه مطلوب برسد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha